Hallo vinkers!

Planning
We kijken vooruit naar het eerste weekend van het seizoen 2015-2016. Van 13 tot en met 15 november zullen we weer bij elkaar komen op het bekende terrein in Huis ter Heide.
Verder staan voor 2016 de volgende activiteiten gepland:
Weekend 2: 22-24 januari of 29-31 januari
Weekend 3: 4-6 maart
Camporee: 4-8 mei
Weekend 4: 1-3 juli

ScoutingApp
Om nog gemakkelijker het overzicht te kunnen hebben van onze activiteiten, kun je gebruik maken van de ScoutingApp. De app is beschikbaar in de appstore voor iphone en in de google playstore voor android-gebruikers. Helaas is de app voor telefoons met windowsbesturing (nog) niet beschikbaar. Installeren is eenvoudig, zoek na het downloaden van de app op plaats en geef dan Huis ter Heide in, waarna je direct onze groep kan selecteren.